Potreban prodavac

U našoj prodavnici mi smo raspoloženi i svim mušterijama dajemo potrebne odgovore.

Najčešća su objašnjenja o nekom proizvodu, po čemu se razlikuju, koje su im zamene, tehnički podaci i tako dalje, zato očekujemo komunikativnu osobu.

Brzom odgovoru možemo zahvaliti internetu i prvenstveno našem sajtu ali i pregledu svih svetskih sajtova gde je engleski jezik neminovan zato je potrebno znanje engleskog jezik i brzog kucanja.

Trudimo se da imamo veću ponudu i zato svake nedelje stižu novi proizvodi koje moramo da spoznamo i uvrstimo u ponudu, često istog dana u gužvi, krkljancu i na jednoj nozi učimo sve o njima, zato moraš biti radoznao i pomalo akrobata.

Ne prodajemo glomaznu robu već sitnu, sitnu i još sitniju,  a da bi se neka mala kesica dopola napunila biće ti potrebno dosta vremena, strpljenje i preciznost tu igraju veliku ulogu.

Da bi sve išlo kako treba ne prebacuju se poslovi za sutra jer ih i danas jedva završavaš, niko ne pita koliko radiš već šta si uradio a mi bez prekida tako radimo punih 25 godina, moraš biti radan i vredan.

Najviše bi nam odgovarala osoba koja je ujedno završila i trgovačke i elektrotehničke škole mada smo svesni da takvih nema mnogo. Odlučili smo da elektroničara naučimo trgovini a trgovca elektronici. Zato dajemo ovakav oglas:

a) Tražimo komunikativnu, radoznalu, vedru i radnu osobu sa osećajem za timski rad na mesto prodavca sa  završenom ELEKTROTEHNIČKOM skolom.

potrebno:

– Poznavanje elektronskih komponenata
– Osnovno znanje elektrotehnike
– Osnovno znanje engleskog jezika
– Rad na računaru
– Brzo snalaženje po internetu

Pozeljno:
– osnovno znanje Excela
– vozacka dozvola B kategorije
– obrada slika

b) Tražimo komunikativnu, radoznalu, vedru i radnu osobu sa osečajem za timski rad na mesto prodavca sa  završenom TRGOVAČKOM školom:

– Poznavanje trgovačkih pojmova račun, otpremnica, predračun…
– Rad na kalkulacijama, računima, trgovačkim knjigama…
– Znanja pakovanja robe i propratnih dokumenata
– Znanje daktilografije
– Osnovno znanje engleskog jezika
– Rad na računaru
– Brzo snalaženje po internetu

Pozeljno:
– osnovno znanje Excela
– vozacka dozvola B kategorije
– obrada slika

Bilo da ste elektroničar ili trgovac mi ćemo Vas naučiti ono što ne znate ali ako Vas primimo kao elektroničara od Vas se očekuje da tu materiju poznajete i da ćete sami da napredujete i nadgradite dok ćete trgovačke pojmove i posao naučiti od nas. To važi i za trgovca samo obrnuto.

Početna primanja su 30.000,00 dinara i radi se subotom. Probni rad se deli na tri dela:

1) Prve dve nedelje sa potpisanim volonterskim ugovorom koje se ne plaćaju,
2) Sledecih 30 dana sa potpisanim ugovorom na određeno vreme, koja su plaćena i svi sledeći dani su plaćeni,
3) Ugovor na nova 3 meseca sa potpisanim ugovorom na određeno vreme

Na kraju prva dva dela, volonterskog i probnog rada direktor zajedno sa Vama odlučuje o daljoj saradnji.

Dok budete prolazili probni rad i sami ćete videti kako i koliko svi radimo i ništa manje nećemo tražiti od Vas.

Nakon trećeg dela konačnu ocenu o Vama daće celokupni tim, direktor je tu ravnopravan sa ostalim kolegama, glavne tačke biće Vaš timski rad, novostečeno znanje i da li ste Vašim radom povećali primanja celom kolektivu. Ako većina glasa za Vas i ako ste i Vi zadovoljni nama, potpisujemo ugovor na neodređeno vreme i na taj način ste stalno zaposleni. Nakon toga Vi ste deo tima i Vi ćete se pitati isto za sledećeg radnika.

Vremeplov

0 Komentari

Ostavi komentar

Želite da se pridružite diskusiji?
Slobodno komentarišite!

Ostavi odgovor