Elektronske komponente

VREMEPLOV je firma koja se 27 godina, bavi prodajom elektronskih komponenti. Među prvim smo firmama sa ovih prostora, koje su imale katalošku prodaju. Za to vreme smo izgradili reputaciju firme koja prati trendove kako u poslovanju tako i u ponudi elektronskih komponenti i druge robe iz segmenta elektronike.

 

Zastupnici smo za SEMIKRON koji je lider u energetskoj elektronici i takođe smo zastupnici ELECTROLUBE koji proizvodi hemiju vrhunskog kvaliteta. U ponudi imamo PADA hladnjake i COOPER BUSSMANN ultra brze osigurače koji su takođe svetski lideri u svom segmentu elektronike.
Našu veliku ponudu pasivnih elektronskih komponenti smo podelili na par grupa:
OTPORNICI (trimeri,potenciometri) KONDENZATORI (keramički,elektroliti,tantal…) VARISTORI  OSCILATORI (kristalni,keramički) INDUKTIVNOSTI  i  FERITI.

 

A takođe veliku ponudu aktivnih elektronskih komponenti smo podelili u sledeće grupe:
INTEGRALNA KOLA (analogna,digitalna,mikrokontroleri,mikroprocesori…)
TRANZISTORI (fet,igbt,bimosfet,germanijumski…) TIRISTORI (triak,diak…)
DIODE (signalne,ispravljačke,brze i ultra brze,šotki,grec,zener…)
FOTO ELEMENTI (fotootpornici,fototranzistori,fotodiode,optokapleri…)

 

Posedujemo i veliki izbor ENERGETSKE ELEKTRONIKE podeljene po grupama (diode,tiristori,triak,moduli,mostni ispravljači,driver+rc…) takođe je važno napomenuti da nam je u ovom segmentu zastupljena Nemačka marka SEMIKRON čiji smo ekskluzivni zastupnici za Srbiju,Crnu Goru,Bosnu i Hercegovinu.

Samim tim u stanju smo da Vam ponudimo dobre cene i razumne rokove isporuke.

 

 

Hemiju za elektronske komponente smo podelili po grupama (čistači,zaštitni nanosi,smole,termalna pasta,podmazivači i masti,antistatik…).
Grupu hemije smo pojačali Britanskom markom ELECTROLUBE čiji smo zvanični distributeri.

ELECTROLUBE je jedan od globalnih lidera na području hemije za elektroniku,industrijsku elektriku. Od radionica,labaratorija,preko fabrika sve do vojne industrije…ELECTROLUBE proizvodi opravdavaju svoju reputaciju.
U našoj maloprodaji na adresi Vidikovački venac 104g, lokal 75 imamo veliku ponudu elektronskih komponenti, takođe robu šaljemo preko kurirskih službi.
Na istoj adresi imamo i veleprodaju, koja svakodnevno radi na zahtevima i ponudama. Ako imate neke specifične zahteve, možemo se pohvaliti da nam je specijalnost da u najkraćem roku dobavimo elektronske komponente i energetsku elektroniku koja je teško dostupna na našem tržištu.
Ako su brzina i profesionalizam Vaši zahtevi, onda je VREMEPLOV definitivno mesto gde ćete naći sve što vam je potrebno od energetske elektronike i elektronskih komponenti.
VREMEPLOV je 27 godina jedan od regionalnih lidera u polju elektronskih komponenti i energetskoj elektronici.

Vaš Vremeplov

0 Komentari

Ostavi komentar

Želite da se pridružite diskusiji?
Slobodno komentarišite!

Ostavi odgovor